Tisdag!

Igår fyllde mitt <3 år :) så det blev en massa galenskaper hos honom på kvällen (som alltid).. hans syster hade gjort en choklad tårta UTAN grädde :D plus i kanten där för jag tycker ju inte om grädde och har aldrig gjort och kommer säkert aldrig att göra.. Hans bror hade gjort en annanas paj och det gjorde han bra :P SÅÅÅÅÅÅ vi sjöng för honom åt lite gott och sedan öppnade han sina presenter, han fick en massa fint men nu vet jag inte vad jag ska köpa till honom :/ men jag hittar väl på något.. Han fick ett spel som heter "Galen panna" som vi spelade allihoppa, roligt men fick skiit ont i huvudet av det där bandet som satt och tröck på pannan hela tiden..
Vi gick och la oss vid 12 och han åker hemifrån vid 5 på morgonen så det blev inte mycket sova för hans del, men för min del blev det mycket :D

Vad händer ikväll ? bara mys kanske ;) ?

Nu väntar jag på resten av familjen som ska komma hem.. Måste fråga mamma en sak :D


Siiiiiiiiiiii yuuuuuuuuuuuuuu!!!!


VIIICKIEEE <3 SAAAAMMMY!!!!

Hej&Håå!!

Det va inte igåår va? :D
haha orka blogga igentligen.. blir bara sne på dom här jävla snorungarna kissie, dessie, missie och allt va dom nu heter..
hur gamla är dom igentligen? Varför tjänar dom pengar på att visa vad dom köper och för att dom videobloggar när dom är och förstorar tuttar,läppar och nu kindbenen? hahaaha skämt!!!!! ..
OCH DESSUTOM ser ner på andra som inte har pengar eller dom möjligheterna som dom har.. Jag är hellre fattig än att spela något jag inte är!!
en feeeeeeeet örfil behöver dom hela bunten!


Nååja.. vaknade 5 första gången sen somnade jag om och vaknade strax innan 9 och fick ett sms av L som undarde om jag ville promenera i det fina vädret med henne och J.. Varföör inte? nääe precis finns inget att tveka på.. Så vid halv 12 beger vi oss någonstans och myser i solen.

Senare ikväll blir det att träffa världens bästa som fyller hela 24 år idag :D Gammal gubbe..
GRAAAATTTTTTTTTTISSSSSSSSS ÄLSKLING!! Hoppas på flera födelsedagar med dig min prins <3


RSS 2.0