Måndag!

Kan börja med helgen.. I fredags firade vi min älsklings mamma som fyllde år och på lördag mig själv som fyllde År. Blev utgång :) lite tråkigt bara att vi inte blev alla som man tänkt sig.. I söndag va jag och min älskling och tittade på dinosaurier i globen :) mysigt och massa häftigt :) tack bebi, jag älskar dig.. Idag måndag vaknade jag upp och mådde jätte illa så jag ville bara vila ut men sen kom jag på att jag skulle till mormor och städa :( men fick hjälp av nicole som jag hade tänkt och träffa i centrum på en fika. Tack nicks för hjälpen <3 sen efter det gick vi till centrum och åt och jag köpte en parfym för min andra present av min älskling som va ett presentkort på kicks :).. Sen begav vi oss till ica maxi med familjen gorosabel där vi köpte lite saker.. Bland annat en vibrerande mascara.. Det ni :).. Sist men inte minst träffa älsk en stund för massa pussar och nu hemma för att sova och sedan jobba imorgon. Kort och snabbt mina senaste dagar.. God natt!!

Goodermorgon!

Börjar i alla fall känna mig bättre från förkylningen.. Trodde verkligen att jag hade fått tryne och knorr. det kändes så i alla fall..

Men bort från det dåliga. ska till frisören för andra gången på 2 veckor för att nu lägga i dom ljusa slingorna.. Hoppas det blir bra och att jag kommer hem med håret på huvudet och inte i en påse :/
Do ringde mig och ville att jag skulle jobba me jag var tvungen att tacka nej eftersom tjejen som fixar håret är såå otroligt snäll som ger mig ett jätte bra pris och har dessutom bokat upp 3 timmar på mig för att kunna trixa och fixa efter mina önskemål.. Så därav blev det inget jobb :( en annan dag istället :) Jag som älskar att jobba speciellt med barn..


Men men ska väl börja fixa till mig lite och äta lite frukost eftersom att man ska sitta där nere ett bra tag nu :) N lovade att komma förbi för hon har hååååltimme från 10-13 :D Såå det ör något att se fram emot i alla fall. Tidningarna där nere som man "brukar" läsa är ju från 2000.. Man läser ju fan om spice girls i dom :O


HA EN SUPEEEER DAAAAAAAAG !!! <3

 


RSS 2.0